Boekenweek 2024

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 11:10

De boekenweek ging dit weekend van start en konden we de boekenweekgeschenken weer in de winkel opstapelen. Aansluitend bij het thema 'Familie' werd dit jaar niet gekozen voor één schrijver, maar werd de hele familie Chabot uit de kast getrokken. Zes man sterk en hond Bril (vernoemd naar Martin Bril) als kers op de taart.

De hele periode rondom de boekenweek vliegen de Cabotten je op alle media rond de oren. En dat vinden we als boekwinkelmensen wel leuk, want het blijken geweldige amassadeurs voor het boekenvak en daar houden wij boekwinkelmensen wel van. Kom deze week langs voor een mooi, spannend, romantisch of gewoon vermakelijk boek, dan krijg je het boekje 'Gezinsverpakking' van de familie Chabot er gratis bij. En overweeg dan ook gelijk de gedichtenbundel 'Ooievaarsblues' van Bart Chabot (voor maar 5 euro).

'Gezinsverpakking' is geen superliterair boekenweekgeschenk, maar een fijn lezend, toegankelijk boekje waarin iedere Chabot  (Bart, Splinter, Sebastiaan, Storm, Yolanda, Maurits en Bril) met eigen stijl een aandeel heeft.

De boekenweek duurt nog tot 24 maart.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.