Adresgegevens:

Bruna winkelcentrum Atlas
Provinciepassage 110-112
2408 EV Alphen aan den Rijn

telefoon: 0172-478688

e-mail: bruna8011@brunawinkel.nl

eigenaren en contactpersonen: Sandy en Mario Jacobs

 

Openingstijden:

Maandag: 12:00 - 18:00

Dinsdag t/m vrijdag:: 9:00 - 18:00

Zaterdag: 9:00 - 17:00

 

Contact

Mocht je online rechtstreeks bij ons willen bestellen:

Verzendkosten

Voor verzenden rekenen we een vast bedrag van €4,95 binnen Nederland, ongeacht het aantal artikelen of de afmetingen ervan. Alle zendingen zijn volgbaar via track en trace.

Hoe lang duurt het voor ik een artikel in huis heb?

Doorgaans versturen we je bestelling dezelfde of de volgende werkdag maar soms grijpen we mis in de voorraad en hebben we 1 of 2 dagen extra tijd nodig om dat op te lossen. Als dat voorkomt stellen we je wel gelijk op de hoogte.

Stripalbums versturen we met 2 werkdagen.

Kan ik artikelen retourneren of omruilen?

Bij iedere bestelling doen we de kassabon. Daarmee kan je een artikel altijd terugbrengen of ruilen (dat kan ook in andere Bruna-winkels). Wil je een artikel terugsturen dan kan dat ook, maar is voor eigen rekening. Een geretourneerd artikel betalen we natuurlijk bij ontvangst direct aan je terug.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Online-bestellingen betaal je in met iDeal of, voor onze Belgische buren, via Bancontact. 

Waarom is een bepaald artikel uit de winkel niet in de webshop te vinden?

Ons winkelassortiment is uitgebreid en wisselend. We hebben er om die reden voor gekozen een basis-assortiment op deze site te plaatsen. Het zijn over het algemaan artikelen die niet op de landelijke website Bruna.nl zijn te bestellen. Wil je weten of we een specifiek artikel op voorraad hebben: neem dan gerust even contact met ons op.

Ik heb mijn bestelling gedaan, kan ik nog iets wijzigen?

Je kan je natuurlijk vergissen bij het plaatsen van een bestelling. We zijn een gewone winkel met gewone mensen. Dus wil je iets veranderen in je bestelling of annuleren? Dat kan zolang we deze nog niet hebben verzonden. Neem even contact met ons op: 0172-478688


Op de kaart zijn we hier te vinden: