Legami

Wat zijn ze weer leuk. Afgelopen week kregen we de nieuwe varianten binnen van de Legami uitwisbare pennen. Manmanman, wat is daar veel om gevraagd. De Italianen die deze pennen leveren hadden steeds weer een nieuw excuus voor de vertraging. Van ' de vraag niet aankunnen' tot 'de containers met materiaal kunnen niet door het Suez-kanaal komen'. Vooral dat laatste is momenteel een populair excuus van leveranciers, maar wel een steeds vaker voorkomend probleem. Maar hoe dan ook: ze zijn er: Bee en Hippo en wat zijn ze leuk! 

Lees meer »

Gemengde gevoelens

Deze week is een goede boekenweek met veel aandacht in de media en een goede PR van de familie Chabot waarvan op elke televisiezender op elk tijdstip wel een familielid te vinden is. Wij vinden dat wel top.

Lees meer »

Boekenweek 2024

De boekenweek ging dit weekend van start en konden we de boekenweekgeschenken weer in de winkel opstapelen. Aansluitend bij het thema 'Familie' werd dit jaar niet gekozen voor één schrijver, maar werd de hele familie Chabot uit de kast getrokken. Zes man sterk en hond Bril (vernoemd naar Martin Bril) als kers op de taart.

Lees meer »