De Drakenridder

Dit album is niet los te koop, het is een jubileumuitgave ter gelegenheid van 15 jaar Uitgeverij Dark Dragon Books en je krijgt het kado bij 3 albums van deze uitgeverij.

Deze saga over de vergeten ridder van de Ronde Tafel vertelt het bijzondere verhaal van Sivar die vanwege zijn bijzondere afkomst alle ridders van zijn tijd overtreft in kracht, moed en brutaliteit. Totdat koning Arthur hem opdraagt om Merlijn terug te halen die betoverd is door de feeën Morgane en Nimue. Terwijl een vuurspuwende draak hem voortjaagt moet Sivar op zoek naar de graal...

"Dit verhaal is geïnspireerd op een roman van de Ronde Tafel die 700 jaar geleden verloren ging. Ik ontdekte het begin van dit werk in een manuscript dat in Parijs bewaard werd. Het intrigeerde me zo dat op zoek ging naar het vervolg. Na een jarenlange zoektocht over de hele wereld, lukte het me om het verhaal als een gigantische puzzel te reconstrueren uit tientallen middeleeuwse manuscripten. De avonturen van één van de meest mysterieuze ridders van koning Arthur."