Home » Praktische info

Contact

Verzendkosten

Voor verzenden rekenen we een vast bedrag van €4,95, ongeacht het aantal artikelen of de afmetingen ervan.

Bestellingen van €30,= of meer versturen  of bezorgen we gratis. Afhalen en betalen in de winkel kan natuurlijk ook. Zodra je bestelling klaar ligt krijg je van ons een berichtje.

Hoe lang duurt het voor ik een artikel in huis heb?

Doorgaans versturen we je bestelling dezelfde of de volgende werkdag maar soms grijpen we mis in de voorraad en hebben we 1 of 2 dagen extra tijd nodig om dat op te lossen. Als dat voorkomt stellen we je wel gelijk op de hoogte.

Kan ik artikelen retourneren of omruilen?

Bij iedere bestelling doen we de kassabon. Daarmee kan je een artikel altijd terugbrengen of ruilen (dat kan ook in andere Bruina-winkels). Wil je een artikel terugsturen dan kan dat ook, maar is voor eigen rekening. 

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Online-bestellingen betaal je met iDeal of bij afhalen in de winkel. 

Waarom is een bepaald artikel uit de winkel niet in de webshop te vinden?

Ons winkelassortiment is uitgebreid en wisselend. We hebben er om die reden voor gekozen een basis-assortiment op deze site te plaatsen. Wil je weten of we een specifiek artikel (nog) op voorraad hebben: neem dan gerust even contact met ons op.

Kan ik een cadeaukaart gebruiken om mee te betalen?

Online afrekenen met een cadeaukaart gaat niet, maar bij afhalen en betalen in de winkel kan dat natuurlijk wel. We accepteren onder andere:

  • Bruna cadeaukaart
  • Boekenbon
  • Lees! Cadeaukaart
  • Kids cadeaukaart
  • VVV-bon

Ik heb mijn bestelling gedaan, kan ik nog iets wijzigen?

Je kan je natuurlijk vergissen bij het plaatsen van een bestelling. We zijn een gewone winkel met gewone mensen. Dus wil; je iets veranderen in je bestelling? Dat kan zolang we deze nog niet hebben verzonden. Neem even contact met ons op: 0172-478688